Nyhetsarkiv:

Ny ansatt

Vi har i dag signert kontrakt med en ny medarbeider til vår konstruksjonsavdeling: Marius Aasheim.

Marius blir ferdig sivil ingeniør i konstruksjonsteknikk til sommeren fra NTNU i Trondheim og starter hos oss i begynnelsen av august.

Vi har mange spennende prosjekter på gang og gleder oss til å få med Marius i vårt team. Velkommen skal du være!

Seminar og presentasjon av Massivtre hos Roar Jørgensen AS 26. januar 2018.

Roar Jørgensen AS startet året med å invitere kunder og samarbeidspartnere til seminar med presentasjon av Massivtre og dets muligheter.

Foreleser Thomas Orskaug partner fra Aanesland Limtre AS kom med veldig god informasjon og fikk frem alle muligheter vi har i dag med Massivtre. Hvordan det er bygget opp, innføring i dimensjonering, relevante beregninger og prefabrikerte løsninger. Vi fikk også god innføring i overflatebehandling med tanke på brann. Denne utføres på fabrikken og innbrenningshastigheter med dets erfaringstall og dimensjonering ble vist og forklart. Videre fikk vi se monteringsdetaljer ute på byggeplassen og innføring i tildekking/fuging av xylomer mellom vegg og dekke (lydabsorberende spesialgummi).

En interessant dag vi håper alle våre samarbeidspartnere og kunder synes var lærerik og de kan ta med seg hjem til sine.

Ny ansatt

Mandag 15.januar starter Guro Bakke hos oss som salg- og markedskoordinator. Vi ønsker henne velkommen!

 

HM33 på Hønefoss

Sommeren 2018 flytter vi inn i HM33, Ringeriks-regionens mest moderne kontorbygg. Vi er engasjert som byggeleder av AKA AS og som ARK, SØK, RIB og RIBr av Tronrud Bygg AS.

 

Klikk her: for å lese mer om prosjektet og se «live-kamera» fra byggeplassen.

Rammeavtale kommuner.

Roar Jørgensen AS har nylig inngått rammeavtale med følgende kommuner og eiendomsselskaper for fagområdet Prosjektledelse: Røyken Kommune, Hurum Kommune, Lier Kommune, Nedre Eiker Kommune, Øvre Eiker Kommune, Røyken Eiendom AS, Lier Eiendomsselskap KF og Eiker Eiendomsutvikling AS.

Risenga Ungdomsskole


Roar Jørgensen AS er med i utbyggingen av Risenga Ungdomsskole for Asker Kommune. Eksisterende skole skal rives og erstattes med en helt ny skole som består av seks paralleller. Dette vil bidra til en økning fra 400-540 elever. Skolen skal oppføres i tre etasjer med uteareal for lek og ballspill, og har et totalt areal på 6500 m2.

Moholt 50|50 kåret som årets trebygger

Roar Jørgensen AS har vært med på forprosjekt og utarbeidelse av underlag for totalentreprise for barnehage og studentboliger ferdigstilt høsten 2016.

  • 5 tårnhus i 9 etasjer med plass til 632 hybelenheter samt noe næringslokaler i 1. etg på alle tårn, 17.500 m2 BRA
  • Barnehage med plass for 171 barn, 2.350 m2 BRA
  • Alle byggene bygges i massivtre, totalt ca. 5 600 m3 med massivtre.
  • P-kjeller med 30 p-plasser, sykkelparkering og tekniske rom, 1.040 m2 BRA.

HM33 på Hønefoss

I forbindelse med oppføring av nytt kontorbygg HM33 på Hvervenkastet i Hønefoss har vi blitt engasjert som byggeleder av AKA AS. I tillegg er vi engasjert av Tronrud Bygg AS i rollene som ARK, SØK, RIB og RIBr i forbindelse med prosjekteringen. 

Nye Landøya skole


Vi skal bistå Asker Kommune sin prosjektleder (Byggherreombudet) i gjennomføringsfasen med blant annet SHA-koordinator (KU) og som prosjektlederassistent.

Norges største bygg i massivtre.


Med et areal på 10.800 kvadratmeter har Fredrikstad fått Norges hittil største bygg i massivtre. Roar Jørgensen AS har vært med på brannteknisk prosjektering fra forprosjekt til ferdig bygg. Prosjektet ble startet i juni 2015 og ble ferdigstilt i desember 2016. Bygget inneholder lager for Norlines med tilhørende kontorfasiliteter.

 

Hallingmo Flerbrukshall – Gol sin nye storstue

Roar Jørgensen as er engasjert av totalentreprenør Veidekke Entreprenør AS som skal bygge denne hallen til ca 70 mill. Prosjektet skal stå ferdig til sommeren 2017. Ca 4500 m² Flerbrukshall og basis turnhall med tilhørende garderober og andre treningsrom for skole og idrettslag. Roar Jørgensen as er engasjert som Arkitekt, Ansvarlig søker, Brannrådgiver og Bygningsteknisk konstruksjon samt prosjekteringsleder. 

Sentral godkjenning

Roar Jørgensen as har mottatt Sentral Godkjenning for 3 nye år.
Godkjenningsområdene som er innvilget finner du i linken under.Godkjenningsbevis - 30.06.2019

Studentboliger i massivtre

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge om oppføring av boliger for 195 studenter på Øvre Sund i Drammen. Studentsamskipnaden i Oslo følger trenden og planlegger bygging av 330 nye student-boliger på Kringsjå i massivtre. Det samme valget ble tatt da nye studentboliger skulle bygges ut i Tromsø og Trondheim. Roar Jørgensen AS er involvert i brannteknikk på alle byggene.


De gode miljøegenskapene ligger blant annet i at massivtre har lavere egenvekt enn betong og stål, noe som gir mindre transportbehov og lavere utslipp av transport-relaterte klimagasser. I tillegg til det genererer produksjonen av massivtre langt mindre CO2 og videre lagrer massivtre CO2 i hele sin levetid. Massivtre er et kompakt materiale og har en forkullingseffekt, på denne måten kveles brannen før det går utover bæreevnen. Eller gjeder de samme brannkravene som andre bygg.

Nye Hebekk skole

Betonmast har signert avtale om utvikling og bygging av nye Hebekk skole for Ski kommune. Prosjektet er en samspillentreprise og omfatter delvis riving av eksisterende skole og bygging av ny skole på eksisterende skoletomt. Skolen er dimensjonert for ca. 600 elever. Brannrådgivere fra Roar Jørgensen AS er med på prosjektet. Skolen skal stå ferdig til bruk i august 2017.

Brannavdelingen til Roar Jørgensen AS jobber også med Ytre Enebakk skole og Vestre Toten ungdomsskole. I Oslo er de rådgivere på Rustad, Prinsdal og Ruseløkka skole.

Idrettsbarnehage i Borre

Integrert gymsal, løpebane og klatreloft er bare noen av elementene i den nye barnehagen, som totalt har plass til 70 barn. Overlevering er planlagt i august 2016. Peab i Vestfold er totalentreprenør og Roar Jørgensen AS har her bistått med brannrådgivning. 

HM2 og HM15 på Hvervenmoen

I den voksende næringsparken Hvervenmoen på Hønefoss er nå Hvervenmoveien 2 og 15 fylt med storhandel. AKA AS er byggherre og Tronrud Bygg AS har vært totalentreprenør. Byggene har et bruttoareal på ca. 19.000 kvadratmeter. Roar Jørgensen AS har vært brannrådgivere i prosjektet.

Hvervenmoveien 33 - Hønefoss

Roar Jørgensen AS flytter inn i nye lokaler på Hvervenmoen i januar 2018. Avtale om kjøp av kontorseksjon i det nye bygget HM33 er signert.
HM33 blir oppført som passivhus med lavt energibruk og solcelleanlegg.

 

Foto: Pål Tr. Mannsverk

Feiret 30 år med rådgivning  1985-2015
Jubileumsåret ble avsluttet med stor markering i Oslo for alle ansatte med følge en helg i desember. Med dette kunne vi se tilbake på et år fylt med mindre og større arrangement og ikke minst et godt år firmaet Roar Jørgensen AS.
Les mer om jubileumsmarkeringen fra Ringblad her..

 

Årets bygg 2015
Byggeindustrien har nominert Årets Bygg og Årets Anlegg for 2015. 8.-9. mars er det klart hvem som får den gjeve prisen utdelt under Byggedagene 2016. Gullhella Omsorgsboliger i Asker er blandt de nominerte til Årets bygg 2015. Her har Roar Jørgensen AS ledet  Prosjekterings- og prosjektledelse, samt KUT på brannteknikk. Les mer om prosjektet lengre ned på siden.

Kiwi Vikersund

Peab-Senter Bygg har fått i oppdrag fra Brøto Eiendom å utvide nordre del av butikksenteret på Vikersund. Tre eksisterende bygg rives, deretter blir den nordre kortsiden av butikksenteret utvidet med et påbygg i to etasjer. Nybygget får et areal på totalt 1.700 km2. Ny del bygges i stål og betong og kles med teglestein. Roar Jørgensen AS er engasjert til å utføre brannteknisk prosjektering. Byggetiden går fra mars til september 2016.

Miljøfyrtårn sertifisering
I november 2015 fornyet Roar Jørgensen AS igjen sitt Miljøsertifikat for 3 nye år. Dette innebærer at virksomhetens miljøstandard og rutiner er funnet å være i overensstemmelse med de nevnte krav. Virksomheten kan dermed dokumentere at strenge krav innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Heggedal skole
Roar Jørgensen AS har igjennom rammeavtale med Asker kommune fått tildelt rollen som ny prosjektleder på Heggedal skole og flerbrukshall.

Rammeavtale
 
Roar Jørgensen AS vant rammeavtale med Asker kommune på Prosjektledelse for byggeprosjekter. Avtalen er på 2 år med forlengelseopsjon 1 + 1 år. Vi gleder oss over igjen å kunne samarbeide med Asker kommune.

Gullhella omsorgsboliger
60 nye omsorgsboliger med passivhusstandard er nettopp ferdigstilt for Asker kommune. De to treetasjes boligfløyene har atriumsutforming og åpner seg med innvendige gårdsrom mot sørvest. Prosjekterings- og prosjektledelse har vært ledet av Roar Jørgensen AS, samt KUT på brannteknikk.

Les mer om prosjekter her...

Ny medarbeider
Juha Viena er utdannet ingeniør innen bygg/anlegg fra Hærens Ingeniørhøgskole Hvalsmoen. Han kommer fra Spenncon som er en stor leverandør av råbygg i stål og betong. Juha har lang erfaring innen konstruksjon, prosjektering og prosjekteringsledelse. Som ny medarbeider hos Roar Jørgensen AS ønsker vi velkommen til ny avdeling og fagfelt i brannteknikk.

Studentboliger Remmen
Ved skolestart flytter 144 studenter inn i nye studenthybler i massivtre på Remmen ved Høgskolen i Østfold i Halden. Her har Roar Jørgensen AS har hatt uavhengig kontroll av brannkonsept.

Årets julekort 2015

Ringeriksmaraton 2015
Roar Jørgensen AS deltok med 8-mannslag på årets Ringeriksmaraton som ble arrangert lørdag 15. august. Flott  innsats av Morten, Roy,
Juha, Ove Erik, Gudbrand, Mikhail, John-Olav og Tore.


I stråldende sol og rundt 20-24 grader var det nok mange av løperne som satte pris på en dusj i sprederen og vann som ble delt ut på Hvervenmoen.
Totalt deltok over 3000 løpere denne dagen fordelt på Maraton eller stafettlag.

Nye Utøya
De siste fire årene er brukt til å planlegge hvordan Utøya skulle tas i bruk igjen. Etter omfattende utbygging og gjenreisning står øya nå klar til
sommerleir 6.-9. august. Roar Jørgensen AS har vært engasjert i prosjekterings- og byggefase til å utføre brannteknisk prosjektering av nye Utøya.
Arkitekt er Fantastic Norway.
Utøya

Høyhus i massivtre

Spennende saker på gang når det gjelder høyhus i massivtre. Studentsamskipnaden i Trondheim er oppdragsgiver, og i forkant av prosjektet har det vært gjennomført en fullskala branntest av hybler hos SP Fire Research. Resultatene viser at brannutviklingen var forutsigbar, og at massivtre egner seg godt i slike bygningskonstruksjoner. Roar Jørgensen AS er med på prosjektet som er støttet av Innovasjon Norge.esultatene i artikkel fra Brann og Sikkerhet her...

Nye medarbeidere
Vi ønsker tre nye medarbeidere velkommen til Roar Jørgensen AS nå i juni. Johanne Bjærtnes Augestad og Mikhail Antonow er begge nyutdannede ingeniører innen hvert sitt fagområde.
Johanne ingeniør innen konstruksjonsteknikk fra Høgskolen i Gjøvik og Mikhail branningeniør fra Høgskolen Stord/ Haugesund. Johanne har også svennebrev som murer. Vi er også heldige å ha med oss Sivilarkitekt Halvor Høgset på laget fra denne måneden. Halvor har 10-års erfaring fra bransjen.

Dramsvegen studentby i Tromsø


Roar Jørgensen AS er i disse dager engasjert i et prosjekt i Tromsø for Econor AS som er totalentreprenør. Vårt firma har i dette prosjektet vært med i alle faser og nå også for totalentreprenør.
Prosjektet består totalt av 11 bygg i massivtre. Det skal bygges 2 bygg i første omgang med totalt 225 boenheter med areal på 6300 m2 og en kostnadsramme på kr. 127 millioner kroner.

Har aldri bremset de gode ideene
Roar Jørgensen AS feirer i år 30 års jubileum - les mer...Ringerikes Blad mandag 23. februar 2015

Konstruksjonsteknikk

Roar Jørgensen AS kan tilby tjeneste innenfor konstruksjons-sikkerhet og hjelper til med å finne frem til den mest optimale løsningen. Vi jobber med mange forskjellige oppgaver, store og små, som for eksempel boliger, garasjer, skoler og instutisjonsbygg.

Beregninger utføres med nyeste dataverktøy, Robot for simensjonering av komponenter i betong, stål og tre, og utarbeidelse av tegninger igjennom 3D modellering i Revit.
Vi har nå kapasitet til å påta oss flere oppgaver innenfor konstruksjonssikkerhet. Ta gjerne kontakt og vi hjelper til med prosjekteringen.

Nye medarbeidere
Vi ønsker vår nye kollega Tore Klarström velkommen 16. mars. Tore er sivilingeniør, utdannet i Lund og har Master/ bachelor innenfor brannteknikk.
Til sommeren venter vi Johanne Bjertnæs og Mikhail Antonov som avslutter studiene på Høyskolen i Gjørvik og Haugesund.

Skallumhagen

Roar Jørgensen AS vant konkurransen innenfor konstruksjonsteknikk i forbindelse med oppføring av 4 blokker med parkeringskjeller
på Skallumhagen for JM Norge AS.


Schultz' gate 1 i Oslo
Parkeringsplassen i Oslo forvandles til næringslokaler og boliger. Prosjektets arkitekt er FuthArk Arkitekter AS. Stor-Oslo Eiendom som på vegne av
byggherre Schultz' Hus som har inngått en totalentreprisekontrakt med Bermingrud Entreprenør for oppføring av nybygget. Roar Jørgensen AS har
bistått med brannrådgivning frem til totalentreprise. Byggestart for prosjektet er november 2014.

Ny medarbeider

Vi ønsker vår nye kollega Terje Moen velkommen! Terje startet hos Roar Jørgensen AS mandag 3. november 2014 og skal jobbe som teknisk tegner i avdelingen Konstruksjonsteknikk.

Kvartal 27
Et "hull" i Gjøvik sentrum er fylt opp med 6.900 kvm topp moderne kontorlokaler, tre store toppleiligheter og parkering. Roar Jørgensen AS har vært brannrådgiver for totalentreprenør Syljuåsen AS.

Gjenåpner Paleet
Onsdag 3. september klokken 12 avdukes storsatsingen i Oslos hovedpulsåre. Paleets opprinnelige karakter, basert på eksklusiv materialbruk og et lunt særpreg, har blitt videreført på en ny måte.

Totalt 11 500 kvm har blitt totalrenovert med 30 unike butikkkonsepter. Vi har bistått innen brann- og konstruksjonsteknikk.

Nye medarbeidere
Vi ønsker våre nye kollegaer Gudni Tor Gunnarsson og Gudbrand K. Haugland velkommen! Gudni er sivil ingeniør og ansatt som avdelingsleder for konstruksjonsteknikk.
Gudbrand er nyutdannet fra Fagskolen innlandet på Gjøvik og er ansatt som prosjektassistent i Brannteknikk.

Vi støtter TV-aksjonen

Utfordrer andre bedrifter til å gjøre det samme!
Vann forandrer alt - Se link
giverstafett.no

Hersleb videregående skole
i Oslo er en av 18 hovedstadsskoler som åpner nyrestaurert eller nybygd denne skolehøsten. Mandag ble den staselig skolen åpnet av statsministeren.
Kun den gamle fasaden fra 1922 som sto igjen. Skolebygget
er rehabilitert for 400 millioner kroner av byggherre Undervisningsbygg og totalentreprenør HENT. Roar Jørgensen AS har bistått innen brannteknikk.

Ringeriksmaraton
Lørdag 16. august ble Ringeriksmaraton arrangert for 20 gang. Totalt var over 3.300 påmeldt. I mosjonsklassen deltok 305 åttemannslag, deriblant Roar Jørgensen AS som gjorde en flott innsats og løp inn på tiden 3:46:04.

Flerbrukshallen i Hønefoss
3D-tur til flerbrukshallen
Roar Jørgensen AS er engasjert som byggeleder og brannteknisk rådgiver i prosjektet Flerbrukshallen, se også fremdriten på webkamera her.

Rammeavtaler - Drammen Eiendom KF
Roar Jørgensen AS vant rammeavtale med Drammen Eiendom KF på byggeledelse. Avtalen er på to år med opsjon på 1+1 år. Vi gleder oss over igjen å kunne arbeide for Drammen Eiendom KF.

Nye rammeavtaler
Rammeavtale med NorgesGruppen Eiendom AS - Roar Jørgensen AS skal bl.a. bistå med ajourhold av tegninger og arealoppmåling, samt branntekniske tegninger for eiendommer. NorgesGruppen Eiendom AS - regionale eiendomsselskaper og engrosvirksomhet (ASKO) består av ca. 600.000 kvm fordelt på over 200 eiendommer.

Rammeavtale med NIL Eiendomsinvest AS v/ NewSec Asset Management - Roar Jørgensen AS skal bl.a. bistå med tegninger og arealoppmåling med måleverdihet etter NS3940, som vil danne grunnlag for en kontroll av eksisterende leieforhold, samt simulering og etablering av nye. Eiendomsportefølje består av 20 nærings-, logistikk- og industrieiendommer i Norge, Sverige og Danmark.

Flerbrukshallen i Hønefoss

Roar Jørgensen AS er engasjert som byggeleder og brannteknisk rådgiver i prosjektet Flerbrukshallen i Hønefoss. Flerbrukshallen vil bestå av 3 hallfalter på 5.500 m2 og ett næringsareal på 4.000 m2, totalt 9.500 m2. Totalentreprenør er Kruse Smith AS, og prosjektet har en økonomisk ramme på ca. 150 millioner. Prosjektet har oppstart i november 2013 og forventes å stå ferdig til nyttår 2014.

Bygg og bo - Ringerikes Blad 25. mars 2014

Nytt telefonsystem
Mandag 6. januar 2014 går vi over til nytt telefonsystem.
Hovednummeret blir fortsatt 32 17 90 00. Våre medarbeidere treffes nå direkte på mobiltelefon.
                               Mobilnummeret finner du her...

logo Energimerking
Etter krav fra NVE er det obligatorisk å energimerke yrkesbygg ved salg og utleie, og alle yrkesbygg over 1000 m2
skal ha en gyldig energiattest. Roar Jørgensen AS bruker SIMIEN programvare for simulering av bygningsmassen og kan bistå med å rådføre for tiltak som kan gi endrede og bedre løsninger. Ta kontakt med Lars Magnus Walløe for et tilbud på energimerking av ditt bygg!  

Åpningstider
Kontoret holder stengt nå i julen f.o.m. 20. desember 2013 - t.o.m. 1. januar 2014.  Årets julekort            
fellesbilde til julekort    

 

Nye medarbeidere  
Vi ønsker to nye medarbeidere velkommen fra høsten av. Lars Magnus Walløe er ansatt som Prosjektleder fra 1. august og Morten Stastad som
Prosjekt - byggeleder fra 1. september 2013.
 

Nye rammeavtaler      
Rammeavtale med Undervisningsbygg Oslo KF er nylig signert på rådgivende branntekniske tjenester. Avtalens varighet er 2 år med opsjon 1 + 1 år. Undervisningsbygg er et kommunalt foretak i Oslo kommune som eier, drifter og utvikler kommunens skolebygg. Samlet bygningsmasse på cirka 1,3 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger.

Rammeavtale med Vika Eiendomsforvaltning AS
Ca. 100.000 m2 næringslokaler. Roar Jørgensen AS skal bl.a. bistå med tegninger og arealoppmåling med måleverdighet etter NS3940, som vil danne grunnlag for en kontroll av eksisterende leieforhold samt simulering og etablering av nye

Miljøfyrtårn      
Roar Jørgensen AS ble sertifisert med utmerkelsen Miljøfyrtårn i 2009. Denne ble godkjent og fornyet for 3 nye år og gjelder nå frem til november 2015. 

Utøya   
Roar Jørgensen AS er engasjert av PEAB til å utføre brannteknisk prosjektering av nye Utøya. Arkitekt er
Fantastic Norway.

Utøya

Ny rammeavtale   
I november inngikk vi rammeavtale om kjøp av våre tjenester med Storebrand Eiendom AS.

Nye medarbeidere      
Ole Andre Våtsveen er ansatt som prosjektassistent fra 1. november og Tollef Uppstad Buttingsrud som branningeniør fra 3. september 2012.

Vil bygge 25 leiligheter på branntomta      
Gamle Bergland Hotell på Sokna kan bli til nytt leilighetsbygg.
 Les mer her - Ringerikes Blad 7. september 2012

Juni 2012
Sameiet Grønlandstunet, Oslo
Roar Jørgensen AS har prosjektering for gjennoppbygging etter brannen som herjet i den 12. etasjer høye bygningen på Tøyen i Oslo den 3. juni i år, gjennom Gjensidige Forsikring ASA. Roar Jørgensen AS skal bidra med ansvarlig søker, prosjekteringsledelse, samt brannprosjektering og annen prosjektering for nytt bygg. Den 12. etasjer høye bygningen midt på Grønland ble hardt skadet i brannen og gjenoppbygging vil vare frem til nyttår.

juni 2012
Schous plass
NCC har engasjert Roar Jørgensen AS som RIBr i totalrehabilitering av Bygg S på Schous plass for KLP Eiendom. Jobben strekker seg over 13 måneder og har en kostnadsramme på 70 millioner. Bygget skal brukes av Quo Vadis, et vekst- og produksjonssenter for innvandrerkvinner. Vi har også tidligere vært med i forprosjektet.
For mer info se: http://www.bygg.no/2012/04/90353.0 

juni 2012
Åsgårdstrand Skole
Roar Jørgensen AS er engasjert videre fra forprosjekt av Raaen Entreprenør som RIBr i byggingen av nye Åsgårdstrand Skole. Skolen som brant ned våren 2010 skal gjennoppbygges til å bli en ny barneskole på 6 100 m2. Skolen bygges av Raaen Entreprenør AS i en totalentreprise med kontrakssum på 128,5 millioner kroner og inkluderer drift og vedlikehold i fem år. For mer info se: http://www.bygg.no/2012/04/88186.0 

Åsgårdstrand skole

juni 2012
Sticos Personal
Vi har tatt i bruk nettbasert personalhåndbok Sticos Personal. Den er ment å være til god hjelp for ansatte og ledelse i problemstillinger knyttet til personalområdet. Personalhåndboken skal gi svar på spørsmål relatert til retningslinjer, rettingheter og plikter som er knyttet til arbeidsforholdet. I tillegg til interne bestemmelser i vår virksomhet, finner man alltid gjeldende regelverk/ lovverk.juni 2012

juni 2012
StartBANK
Nytt registreringsbevis tildelt Roar Jørgensen AS, som bekrefter fullt registrert som leverandør i Bygg- og anleggsnæringens register i StartBANK. Foretaket var første gang registrert i 2010.

mai 2012
Rekkehus på Rykkin
Roar Jørgensen AS har fått i oppdrag av Gjensidige Forsikring ASA  prosjekt- og byggeledelse for gjennoppbygging av 6 leiligheter etter brann tidligere i år, Skytten 45-55 på Rykkin.  Oppdraget omfatter koordinering av prosjektet mot brukere for gjenoppbygging, kontrahering av entreprenør og byggeledelse i byggefasen.  Prosjektet har en økonomisk ramme på ca. 20 millioner.

mai 2012
Bergland Leilighetshotell, Sokna
Roar Jørgensen AS er engasjert av BEFA AS til prosjektering av nytt Bergland leilighetshotell etter brannen som totalskadet det tidligere hotellet i 2011. Oppdraget omfatter prosjektledelse og prosjektering av nytt hotellbygg, prosjektert med 25 leiligheter og overnattingsmulighet til opptil 100 personer. Gjenstående byggverk etter brannen skal være del av nytt prosjekt og blir rehabilitert til å inngå i dette etter gjeldene forskrifter.  Skisse og illustrasjoner til nytt bygg er utarbeidet og rammesøknad er innsendt til Ringerike kommune for behandling.

12. mars 2012
Rosthaug vgs. avd. Buskerud
Roar Jørgensen AS ble tildelt byggeledelse for ombygging av internat på Rosthaug vgs. Oppdraget omfatter byggeldelse med ansvar for SHA-oppfølging i hele prosessen fra prosjektering til ferdigstilt bygg.

1. februar 2012
Gullhella omsorgsboliger
Roar Jørgensen AS innehar prosjekteringslederansvaret i forbindelse med prosjektering av 60 omsorgsboliger inkl. lokaliteter for hjemmetjenesten v/Gullhella sykehjem. Prosjektet har en økonomisk ramme på ca. 250 millioner. Skisseprosjektet er vedtatt og oppstart forprosjekt vil bli påbegynt i begynnelsen av februar.

2. januar 2012
Eierskifte i Roar Jørgensen AS
Roar Jørgensen AS solgt til ledende ansatte. Les hele saken her.

28. mai 2011
Mot nye høyder
Roar Jørgensen tok ansatte og medeiere til nye høyder da han inviterte til ballongferd i Toscana i Italia. Reportasje fra firmatur i Ringerikes Blad. Les hele saken her.

10. mai 2011
Nye rammeavtaler
Inngått rammeavtale med Lunner kommune på Branntekniske Rådgivertjenester og rammeavtale med AKA AS på diverse rådgivningstjenester. 

 

Tilbake til forsiden