Velkommen til Roar Jørgensen as

Roar Jørgensen as er et rådgivende firma som utfører oppdrag innenfor fagområdene brannteknikk, arkitektur, bygningsmessig prosjektering, prosjekteringsledelse, energimerking og eiendomsforvaltning. Selskapet ble etablert i 1985.

Fra ide til ferdig bygg – med lang erfaring i bransjen – høyt kvalifiserte medarbeidere – bred kompetanse – oppdatert datautstyr og programvare – offentlige godkjenninger


Roar Jørgensen as holder til på Hvervenmoen Næringspark i Hønefoss. 

Aktuelt:

HM33 på Hønefoss

Sommeren 2018 flytter vi inn i HM33, Ringeriks-regionens mest moderne kontorbygg. Vi er engasjert som byggeleder av AKA AS og som ARK, SØK, RIB og RIBr av Tronrud Bygg AS.

Klikk her: for å lese mer om prosjektet og se «live-kamera» fra byggeplassen.

Rammeavtale kommuner.
Roar Jørgensen AS har nylig inngått rammeavtale med følgende kommuner og eiendomsselskaper for fagområdet Prosjektledelse: Røyken Kommune, Hurum Kommune, Lier Kommune, Nedre Eiker Kommune, Øvre Eiker Kommune, Røyken Eiendom AS, Lier Eiendomsselskap KF og Eiker Eiendomsutvikling AS.

I den forbindelse søker vi også etter ny prosjektleder. Les hele stillingsteksten her. 

Risenga Ungdomsskole
Roar Jørgensen AS er med i utbyggingen av Risenga Ungdomsskole for Asker Kommune. Eksisterende skole skal rives og erstattes med en helt ny skole som består av seks paralleller. Dette vil bidra til en økning fra 400-540 elever. Skolen skal oppføres i tre etasjer med uteareal for lek og ballspill, og har et totalt areal på 6500 m2.

Nyhetsarkiv